ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

[Δηλώσεις][bleft]

ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ

[Πως Γράφτηκε][twocolumns]

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ VS ΔΙΑΣΚΕΥΗ

[Πρώτη εκτέλεση vs Διασκευή][grids]

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

[Νέο][bsummary]

Ο Νότης Σφακιανάκης σε μία τελείως διαφορετική συνέντευξη!Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" στο Star!

Περιμέναμε να δούμε μια από τις συνεντεύξεις του Νότη που σχολιάζονται για τις απόψεις του. Όμως ήταν μια τελείως διαφορετική συνέντευξη. Αναφέρθηκε και λίγο στα πολιτικά-θρησκευτικά στα οποία τον έχουμε ακούσει σε σχεδόν όλες τις συνεντεύξεις αλλά το όλο κλίμα της συνέντευξης μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Μίλησε πάρα πολύ για την γυναίκα του και της ζήτησε και δημόσια συγγνώμη.Αναφέρθηκε επίσης για τα παιδιά του και την διαπαιδαγώγηση τους λέγοντας "Δεν είμαι καλός πατέρας"

Αλλά η συνέντευξη πήρε άλλη ρότα όταν μια ρεπόρτερ του καναλιού μίλησε με συνεργάτες του Νότη και φίλους του από την Κω και ο καλλιτέχνης έλεγε ιστορίες γι' όλα αυτά.

Σε κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στον αδερφό του που έφυγε το 2004 την ώρα που ο Νότης ήταν σε προγραμματισμένες συναυλίες. Εμφανώς συγκινημένος ο Νότης μίλησε για τον αδερφό του. Έπειτα μίλησε για τον "Γιο της κυρα-Λένης", Τον επί πολλά χρόνια ηχολήπτη του και δεξί του χέρι που σκοτώθηκε ανήμερα της  γιορτής του, τον διάσημο Παζούζου!

Τέλος μίλησε για το πως γεννήθηκε και πως αργότερα έσωσε την μητέρα του επειδή είχε χρήματα.

Κλείνοντας μίλησε για τα μουσικά και πλέον περιμένουμε την μεγάλη πρεμιέρα του στην "Fantasia" την Παρασκευή!


Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:
Κοινοποίησε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια: