ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

[Δηλώσεις][bleft]

ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ

[Πως Γράφτηκε][twocolumns]

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ VS ΔΙΑΣΚΕΥΗ

[Πρώτη εκτέλεση vs Διασκευή][grids]

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

[Νέο][bsummary]

O Νίκος Σαπουντζάκης ερμηνεύει ζωντανά ακυκλοφόρητο τραγούδι του!


Καλεσμένος του Σωτήρη Γεωργίου στο Sport 24 103,3 Radio ήταν ο Νίκος Σαπουντζάκης ξημερώματα Σαββάτου 9/4,και είχαμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε να ερμηνεύει μόνο με μια κιθάρα ένα καινούριο τραγούδι του που θα συμπεριληφθεί στον καινούριο του δίσκο. Το τραγούδι ονομάζεται "Τριαντάφυλλο".

Πριν ακούσουμε το τραγούδι ας πούμε δύο λόγια για τον Νίκο.


Ο Νίκος Σαπουντζάκης είναι στιχουργός,συνθέτης και τραγουδιστής.Τι κι αν είναι νέος στη μουσική, ο Νίκος έχει καταφέρει πολλά. Καταρχήν στον πρώτο του δίσκο "Στον παράδεισο μια βόλτα", συνεργάζεται με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου κι ερμηνεύουν το ομότιτλο κομμάτι. 


Ο δίσκος "Στον Παράδεισο μια βόλτα κυκλοφόρησε το 2014 από την Cobalt Music.


Επίσης ο Νίκος Σαπουντζάκης έχει γράψει για τον Νότη Σφακιανάκη σε δύο διαδοχικούς του δίσκους. Στις "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" ο Νίκος υπογράφει στίχους και μουσική στο "Δεν μου Αρκεί" ενώ στον δίσκο "Μαζί..." έχει γράψει το "Καλέ μου άγγελε".

Ας ακούσουμε λοιπόν το καινούριο του τραγούδι:Κλείνοντας να ευχηθούμε στον Νίκο να είναι γερός για να μας χαρίζει τόσο όμορφα τραγούδια, και τον ευχαριστώ προσωπικά που μου έδωσε την άδεια να δημοσιεύσω το τραγούδι του που εν αγνοία του ηχογράφησα. 
Κοινοποίησε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια: