ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

[Δηλώσεις][bleft]

ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ

[Πως Γράφτηκε][twocolumns]

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ VS ΔΙΑΣΚΕΥΗ

[Πρώτη εκτέλεση vs Διασκευή][grids]

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

[Νέο][bsummary]

Το "Ράδιο Πειρατής" στην πρεμιέρα του Νότη στην Πύλη Αξιού!


Το βράδυ της παρασκευής 6/5 το "Ράδιο Πειρατής" βρέθηκε στην Πύλη Αξιού και την πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη.

Μαζί του το συγκρότημα «48 Ωρες», η Πωλίνα Χριστοδούλου, η Βίβιαν Νικολαΐδη, ο Άγγελος Δάνος, η Νάγια Καψάλη, η Μαρία Σχοινά και ο λυράρης Γιώργος Βεριδάκης. Τα χορευτικά είναι του Garry Mardon ενώ την μουσική επιμέλεια έχει ο Βαγγέλης Βασιλείου.

Το μαγαζί ήταν απίστευτα γεμάτο με πάνω από 2000 ανθρώπους να έχουν έρθει να απολαύσουν τον Νότη.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους Άγγελος Δάνο Νάγια Καψάλη και Μαρία Σχοινά και στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι Βίβιαν Νικολαΐδη και η Πωλίνα Χριστοδούλου.Στην συνέχεια έκανε την εμφάνιση του το μπαλέτο και με μια εκπληκτική χορογραφία έδωσαν πάσα για τις "48 ¨Ώρες"Το συγκρότημα κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο με την ενέργεια τους.

Όπως είπε και ο τραγουδιστής τους ,πήραν την άδεια να διασκευάσουν ένα κομμάτι που όλοι έχουμε τραγουδήσει. Και ξεκινάει....Γύφτισσα μέρα.... Ο Νότης βγαίνει στην πίστα!
Στο μαγαζί βρέθηκε και ο Bo και ερμήνευσε μαζί με τον Νότη το νέο τους τραγούδι "Έχει να κάνει"!
Στο πρώτο πρόγραμμα είπε και χορευτικά τραγούδια και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ανέβει στην πίστα να χορέψει αλλά και να βγάλουν και φωτογραφίες με τον Νότη.Ερμηνεύοντας το "Για μένα" και το "Πέτα ψηλά" ο Νότης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του...


Κοινοποίησε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια: